Azami öğrenim süresini dolduran öğrencilerimiz için yapılacak sınavlar (YENİLENDİ)

AZAMİ ÖĞRENİM SÜRESİNİ DOLDURAN ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN DUYURU
2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı sonu itibariyle Fakültemiz Bölümleri azami öğrenim süresi sonunda müfredatlarında almadıkları ders sayısı 5’ten fazla olması nedeniyle kaydı silinmesi aşamasına gelen öğrencilerimizin kaydı silinmiştir. Müfredatlarında almadıkları ders sayısının beş ve beşten az olması sebebiyle başarısız oldukları bütün dersler için iki ek sınav hakkı öğrencilerimizin söz konusu sınavları Üniversitemiz Senatosunun 23.06.2021 tarih ve 606-8 sayılı kararınca; 06-12 Eylül 2021(1.Ek Sınav) ve 20-26 Eylül 2021(2.Ek Sınav) tarihleri arasında gerçekleşecektir. Bölümlerimizin azami öğrenim süresini dolduran öğrencileri için yapılacak sınavların programları aşağıdadır.

Bilgisayar Mühendisliği Bölümü
Jeoloji Mühendisliği Bölümü
Maden Mühendisliği Bölümü
Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü