Erasmus sınavı nedeni ile mazaret sınavına girecek öğrencilerin dikkatine

Erasmus+ Programı Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Faaliyeti kapsamında, 2017-2018 akademik yılı içinde değişim öğrencisi olmak isteği ile başvuru yapan öğrencilerin yabancı dil seviyelerinin belirlenebilmesi amacıyla Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından İngilizce ve Almanca B1 Seviye Sınavı (27 Mart 2017 Pazartesi günü saat: 10.00 da başlamak üzere 2 saat süreyle) ve İngilizce B2 Seviye Sınavı (29 Mart 2017 Çarşamba günü saat 10.00 da başlamak üzere, konuşma sınavı oturumlarıyla tüm gün boyunca) yapılmış olup, sınavlara ait imzalı tutanaklar bulunmaktadır.

İlgili tarih ve saatlerde bazı öğrencilerimizin fakültemizde girmeleri gereken vize sınavları olduğu anlaşılmıştır. Bu çakışmalar nedeniyle vize sınavına giremeyen öğrencilerin, dilekçe ile fakültemiz ilgili bölüm sekreterliklerine başvurmaları halinde, mazeret sınavı hakkı tanınacaktır.

Son Güncelleme Tarihi : 05.04.2017 11:17:38 Okunma Sayısı : 1335

Son Duyurular