Multi-Disipliner Proje Etkinliği

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi bünyesinde kurulan Innovative Thinking Community (ITC) olarak gerçekleştirdiğimiz ilk etkinliğimiz olan Multidisipliner Proje Etkinliği 5 Aralık 2022 tarihinde Atatürk Kültür Merkezimizde gerçekleşti. Mühendislik ve Tıp Fakültesi gibi farklı birimlerden firmaların, hocalarımızın ve öğrencilerin katılımıyla yoğun ilgi gören bu etkinlikte proje geliştirme, yazılım ve elektronik gibi konularda Muğla Teknopark'ta faaliyet gösteren Shellix, PurpleBox ve Willow firmaları bizlerle bilgilerini paylaştılar. Ayrıca etkinlikte TÜBİTAK, Teknofest ve proje geliştirme ile ilgili konularda da yapılan sunumda öğrencilere inovatif düşünme, proje yapım ve geliştirme aşamaları gibi konularda bilgiler verildi. Açılan standlarda elektronik kartlar hakkında uzman kişiler  tarafından uygulamalı eğitimler verildi. Öğrencilerin kendi alanları dışında farklı disiplinlerle beraber ortak proje yürütme konusunda fikir alışverişlerinde bulunuldu.

Son Güncelleme Tarihi : 12.12.2022 15:50

Son Etkinlikler