Öğretim Üyemiz ve Öğrencilerimiz İstanbul’da Çeşitli Faaliyetlerde Bulunmuştur.

Öğretim Üyemiz ve Öğrencilerimiz İstanbul’da Çeşitli Faaliyetlerde Bulunmuştur.

Fakültemiz Dekan Yardımcısı ve Yazılım Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Fatma Önay KOÇOĞLU ile Muğla Blokzincir Öğrenci Topluluğu kurul üyeleri arasında yer alan Yazılım Mühendisliği Bölümü öğrencileri Ali Seyhan, Ali Zekai Deveci, Can Deniz Öztürk, Derya Atasoy, Hüseyin Yusuf Hocaoğlu, Münib Akar, Şevval Cemre Gönenç, Ümit Yılmaz ve Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencisi Furkan Akıncı 19-24 Şubat 2024 tarihleri arasında İstanbul’da çeşitli faaliyetlerde bulunmuştur.

Istanbul BTC: Blokzoncir Teknolojileri ve İnovasyon Merkezi'ni ziyaret eden öğrencilerimiz İstanbulchain'in düzenlediği temel blokzincir eğitimine katılmıştır. Cropto CEO'su sayın Demir Aksoy'u ziyaret ederek "Cropto Agriculture Tokens" projesi ile ilgili bilgi alarak ikili iş birlikleri için görüşmüştür. Yıldız Teknik Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Sezgin BAKIRDERE ile yapılan söyleşide akademik hayat üzerine sorularını yöneltmiştir. Bilişim alanının önemli konferanslarından olan ve bu sene 22.si düzenlenen Akademik Bilişim Konferansı'nda birçok çalıştay ve bilimsel oturuma katılarak bilişim alanında çalışan çok kıymetli hocalarımız ile tanışmıştır. Konferansta ayrıca Doç. Dr. Koçoğlu ve öğrencimiz Ümit Yılmaz “Veri Ön İşlemenin Makine Öğrenmesi Model Performansına Etkisinin İncelenmesi” başlıklı bildirilerini sunmuştur.

Akademik faaliyetlerin yanı sıra öğrencilerimiz, İstanbul Üniversitesi'nin tarihi rektörlük binası, salonları ve en büyük amfilerini, restore edilen Yerebatan Sarnıcını gezme fırsatı bulmuşlardır.
 

Son Güncelleme Tarihi : 04.03.2024 09:30 Okunma Sayısı : 166

Son Haberler