Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümümüzün Phoenix Contact - Xplore Yarışma Başarısı

Phoenix Contact tarafından düzenlenen Xplore 2023 Technology Award yarışmasında Dr. Öğr. Üyesi Fatma Yıldız Taşcıkaraoğlu ve Arş. Gör. Ali Can Erüst ve Arş. Gör. Muhammed Ali Beyazıt danışmanlığında Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin oluşturduğu iki takım “Autonomous Mobile Charging Station” ve “UAV Based PV System Inspection” başlıklı projeleriyle Türkiye'den seçilen üç proje arasına girmişlerdir ve uluslararası alanda ilk 100 proje arasında yer alarak toplamda 7000 Euro ile desteklenmeye hak kazanmışlardır. Phoenix Contact Almanya genel müdürü Klaus Hengsbach, satış ve pazarlama müdürü Haluk Şengör ve Ürün Yönetimi ve İş Geliştirme Müdürü Bora Yurtsever bölümümüzü ziyaret ederek öğrencilerle buluşma gercekleştirmiştir. İki takımı da tebrik eder bundan sonraki aşamalarda başarılarının devamını dileriz.

Son Güncelleme Tarihi : 14.10.2022 16:27 Okunma Sayısı : 831